27 Ekim 2021 Çarşamba

Hacı hasan Oğulları Baklavaları yeni şubeleri-Yılmaz Parlar

   Baklava 21 Ülkede

Ürünün markasının, Ülke imajındaki rolü tartışılmaz..

Ülke-Ürün ilişkilendirmenin anahtarı, uluslararası pazarlama araştırmaları literatüründe merkezi bir konu olmuştur.



Başkanlığını Gürkan Boztepe’nin yaptığı Gastronomi Turizm Derneği üyesi, Yüksel Aktaş’ın Yönetim kurul Başkanlığını yaptığı Hacı Hasan Oğulları, 200 çeşit Baklavasıyla 21 Ülkeye ihraç etdiği baklavalarıyla Ülke imajına katkı sağlıyor.



Bir ürün, hizmet veya marka ile ülke arasındaki ilişki nedeniyle tüketicinin yargısını etkileyebilir olumlu özelliklerle kategorilerini çoğaltır kalite olumu yaratırsanız, Ülkeye sürdürebilir imaj kazandırırsınız.



Yeni tesislerin eklenmesiyle ürünlerini ve pazarını genişleten Hacı Hasan Oğulları yine bir açılışa imza atdı.



AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Atilla Ödünç ve Ahmet Kılıç ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gastronomi Turizm Derneği Başkanı Gürkan Boztepe ve çok sayıda davetlinin katıldığını açılışda Yüksel Aktaş dinamik azimli kararlı konuşması konukların takdirini kazandırdı.





Ufuk turu attıran Aktaş, Gıda sektörüne 1970 yılında Hacı Zeki Aktaş önderliğinde adım attığını, 51 yıllık süreçte donanımlı üretim tesisi ve 9 şubesiyle birlikte 200 kişiye istihdam sağladığını, 5 kıtada 21 ülkeye ihracat yapan bir marka haline geldiğini söyledi.



Gastronomi Turizm Derneği Başkanı Gürkan Boztepe, Amerika dahil olmak üzere Çok ülkede türk Gastronomisini tanıtan çalışmalarının devam etdiğini, Turizmin olmazsa olmazı gastronominin önemini, ülkeye kazandırdığı maddi manevi değerleri özetleyen kısa konuşma yaptı.



Confeti yağmuru altında kurdele kesimi sonrası açılan şubede Yüksel Aktaş protokol ile birlikde olan konuklara, 1 metre 70 santimetre boyunda olan baklava için “Türkiye'de ilk, Bursa'da tek” olduğunu vurguladı. 7 katlı baklava içinde düğünlerde pasta yerine baklava kesileceğini ve yenileceğini söyledi.



Fabrika Müdürü Başak Erenel,üretim müdürü Siber Hiloğlu, Muhasebe müdürü Aysun yenal, halkla ilişkiler müdürü Merve Koş ile yaptığımız söyleşilerde, 0,1 mikron ile 0.8 mikron arasında yufkaların açıldığını günde 5 Ton kapasite ihraç için baklava ürettiklerini, 21 ülkeye ihraç ettikleri bilgileri aldık.

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder